SCHOUDERREVALIDATIE

De schouder is het meest complexe gewricht van ons lichaam: het heeft de meeste beweeglijkheid met de minste stabiliteit van alle gewrichten en kan met de hoogste snelheid bewegen. Dit onderstreept het belang van een gespecialiseerde schouderrevalidatie!


Schouderrevalidatie richt zich op alle problematieken in en rondom het schoudergewricht: rotatorcuff gerelateerde klachten, labrumletsels, AC-problematiek, bicepspathologie, schouderluxaties en schouderinstabiliteit, fracturen, thoracic outlet syndroom (TOS), cervicobrachialgie en nog veel meer.

Meer info over schouderrevalidatie: www.shoulderrehabghent.com

 

Je kan bij Kinepraktijk Latem terecht voor:

 • Kinesitherapeutisch onderzoek en verslag voor uw arts
  We bekijken welke behandelbare aspecten gerelateerd zijn aan uw klachten en geven advies aan de arts of kinesitherapeutische revalidatie voor u kan bijdragen tot verlichten van de pijn.
   

 • Kinesitherapeutisch onderzoek en verslag voor uw kinesitherapeut Schouderrevalidatie verloopt vaak moeizaam en de juiste samenstelling van uw oefenprogramma kan hierin een groot verschil maken. We onderzoeken uw schouder grondig en formuleren op basis hiervan advies om uw revalidatie bij te sturen.
   

 • Aansturen en coaching bij revalidatie met thuisoefenprogramma
  We stellen op basis van ons klinisch onderzoek een oefenprogramma samen dat u thuis zelfstandig kan uitvoeren. Wekelijks in het begin en twee- of meerwekelijks vanaf beterschap sturen we uw oefeningen bij.
   

 • Intensieve revalidatie in de praktijk
  Indien manuele therapie essentieel is om uw klachten te verbeteren, of indien nauwe opvolging aangewezen is kan u ook meerdere keren per week bij ons terecht voor behandeling van uw schouder.

Kinepraktijk Latem

Kouterbaan 35, BE-9830 Sint-Martens-Latem

Tel 09/311 98 38

info@kinepraktijk-latem.be

 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon