Zoeken

Infosessie: Ergonomie, "out of the box"

Bijgewerkt: 21 feb 2019

Of over hoe je met weinig middelen heel veel kan veranderen …

Ergonomie is de laatste jaren een hot topic. Volksgezondheid slaat ons om de oren met torenhoge cijfers van werkverzuim omwille van fysieke en mentale klachten.

Maar hoe kan je daar als werkgever en als individu op inspelen?

Zijn dure aanpassingen een absolute must of zijn er andere opties om jezelf en je werknemers fysiek en mentaal gezond te houden?


Wat zijn de do’s en don’ts, waar moet je waakzaam voor zijn op de werkvloer en vooral op welke manier kan je kleine veranderingen doorvoeren die een hele grote invloed kunnen hebben op de fysieke en mentale gezondheid in je bedrijf?


Dit alles en nog veel meer kom je te weten op de infosessie rond “ergonomie, out of the box” van Laethem Business Friends op vrijdag 14 oktober.


Doorheen haar loopbaan als kine heeft Kristien Depluverez al heel wat ervaring opgebouwd rond bewegingsanalyse/screening en (blessure)preventie. Enerzijds als kine binnen verschillende (top)sporttakken zoals volleybal en schermen en sinds 2 jaar als vaste kine van het olympisch zeilteam rond Evi Van Acker en Emma Plasschaert. Anderzijds ziet ze in haar praktijk dagelijks mensen met fysieke problemen van allerhande aard.


Kristien Depluverez had vroeger haar praktijk in de Kerkakker, vlakbij Latem Dorp, maar verhuisde onlangs naar een nieuw pand in de Kouterbaan.

Kinepraktijk Latem

Kouterbaan 35, BE-9830 Sint-Martens-Latem

Tel 09/311 98 38

info@kinepraktijk-latem.be

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon