GETUIGENISSEN

EMMA PLASSCHAERT

"Kinepraktijk Latem begeleidt ons, als Belgisch zeilteam, als topfysio's! Altijd weten ze raad met onze pijntjes en fysieke klachten, en deze weten ze altijd zo snel mogelijk op te lossen! Daarnaast weten ze ook van aanpakken! De nieuwe praktijk is alleen maar een meerwaarde aan dit topteam!”

CAROLINE STEYAERT

"Ik volg al jaren wekelijks kine. Bij Kinepraktijk Latem verzorgen ze je supergoed! Met een aangepast oefenschema proberen ze je beste niveau naar boven te halen. Samen met een leuke sfeer in de praktijk is het voor mij nooit een opgave om elke week naar de kine te gaan.”

Ik kwam langs bij Kinepraktijk Latem omdat mijn schouderrevalidatie wat vastliep en ik geen verdere vooruitgang boekte bij mijn kinesitherapeut. De specifieke oefeningen die Annelies me heeft meegegeven, zorgden voor de laatste procentjes winst. Het verschil voelde ik al na 3 à 4 dagen! Na 3weken kon ik terug beginnen meetrainen (voetbal) met de groep en nu sta ik terug vol vertrouwen in het doel. Enorm bedankt voor jouw tijd en hulp! Het heeft een verschil gemaakt.

SANDER

JULIE COUSSENS

Reeds vijf jaar lang had ik last aan mijn schouder, tot ik dagelijks pijn had en ik ook de volleybal eventjes on hold moest zetten. Het ‘eventjes’ werd ondertussen een volledig seizoen, tot ik bij Kinepraktijk Latem terecht kwam. Dankzij hun begeleiding en door dagelijks te oefenen kon ik eindelijk terug het veld op. Ik ben hen nog steeds heel dankbaar, want zelf had ik niet meer gedacht dat ik ooit nog pijnvrij zou volleyballen. Ze hebben mij opnieuw kunnen motiveren en zijn er steeds in blijven geloven.

Kinepraktijk Latem

Kouterbaan 35, BE-9830 Sint-Martens-Latem

Tel 09/311 98 38

info@kinepraktijk-latem.be

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon