ERGONOMIE

Ergonomie is de laatste jaren een hot topic. Veel mensen kampen met fysieke klachten als gevolg van langdurig, eentonig of repetitief werk. Volksgezondheid slaat ons om de oren met torenhoge cijfers van werkverzuim omwille van fysieke en mentale klachten.
Maar hoe kan je daar als werkgever en als individu op inspelen? Zijn dure aanpassingen een absolute must of zijn er andere opties om jezelf en je werknemers fysiek en mentaal gezond te houden? Wat zijn de do’s en don’ts?

Preventie is een heel belangrijke factor!

Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” komen wij langs om een ergonomische analyse ter plaatse te maken van de situatie op de werkvloer.
Via workshops of individuele begeleidingen geven wij het correcte advies en de juiste tips en zorgen we voor een aangepast oefenprogramma voor op en naast de werkvloer!

Zo zal je zien dat je met heel kleine veranderingen je een heel grote invloed kan hebben op de fysieke en mentale gezondheid van jezelf en je bedrijf!

 

Heb je de kennis, de ruimte en de mogelijkheden, maar nog niet het materiaal? Dan stellen wij een aangepaste beweegbox voor je samen!

Contacteer ons voor meer info op info@kinepraktijk-latem.be.

Kinepraktijk Latem

Kouterbaan 35, BE-9830 Sint-Martens-Latem

Tel 09/311 98 38

info@kinepraktijk-latem.be

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon